ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
19/05/2017
ПОК „Доверие“ взе наградата за пенсионно-осигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за седми пореден път
27/04/2017
Работещите в Бизнес център „Доверие“ се включиха в европейския „Ден без асансьори“, подкрепен от ПОК „Доверие“, за трета поредна година
11/05/2017
Бъдещето на пенсионно-осигурителната система при кабинет Борисов-3
Даниела Петкова във "В развитие", Bloomberg
01/03/2017
Хора, прехвърлили пари от УПФ към Сребърния фонд, са изгубили пари
Коментар на Даниела Петкова за "Бизнес линия" на ТВ Европа
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 26.05.2017 г.: УПФ "Доверие" - 1.70206 лв.; ППФ "Доверие" - 1.73607 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.79552 лв.
27/04/2017
Работещите в Бизнес център „Доверие“ се включиха в европейския „Ден без асансьори“, подкрепен от ПОК „Доверие“, за трета поредна година

 

Европейският „Ден без асансьори" отново предизвика работещите в Бизнес център „Доверие" да изберат качването по стълбите като алтернатива на асансьора и да обърнат внимание на физическата активност и здравословния начин на живот, вкл. и по време на работа. Традиционно, инициативата, която тази година се проведе на 26.04, бе приета с усмивки и ентусиазъм и висок процент от хора, които предпочетоха стълбите в този ден.

Информационни стикери и указателни ленти призоваваха и насочваха служителите да се включат в инциативата. Идеята на европейския „Ден без асансьори", която ПОК „Доверие" подкрепя още от възникването й преди три години, е да се покаже, че възможностите да бъдем активни и да водим здравословен начин на живот са пред нас и често не изискват особени средства и време, за да ги използваме.

Участието в кампанията бе доброволно, като всеки, който не желаеше или нямаше възможност да се включи в инициативата, можеше да ползва асансьорите.

Инициативата „Ден без асансьори" се организира от Международната асоциация за спорт и култура (ISCA) и българският й партньор - BG „Бъди активен".  Основната й цел е да фокусира вниманието върху важността на физическата активност и да покаже как с малко усилия всеки човек може да подобри качеството си на живот, тонуса на организма и превенцията срещу редица заболявания. Организаторите информираха, че е взето решение, в следващите години, провеждането на инициативата да не се мести в различни месеци, а винаги да се провежда през последната седмица на април.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions