ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
16/04/2019
ПОК „Доверие“ ще участва в петото издание на инициативата „Ден без асансьори“
29/03/2019
Комисията за финансов надзор одобри промени в правилниците на УПФ, ППФ и ДПФ „Доверие“
10/08/2018
"Ще получаваме минимум това, което сме внесли"
Даниела Петкова в сутрешния блок на Нова ТВ
16/04/2018
"Минималната втора пенсия - 48 лв., а не 30 лв."
Участие на г-жа Даниела Петкова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV България
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за 19.4.2019 г.: УПФ "Доверие" - 1.72660 лв.; ППФ "Доверие" - 1.74743 лв.; ДПФ "Доверие" - 1.82817 лв.
07/12/2018
ПОК „Доверие“ подкрепи церемонията по връчването на наградите "Банкер на годината"

В навечерието на Никулден, на който банкерите в България отбелязват своя професионален празник, вестник "БАНКЕРЪ" връчи, за 25-и път, своите награди "Банкер на годината". 

Финансовият седмичник продължава традицията, съхранена точно четвърт век - да отличава мениджърите на онези финансови институции, които постигат най-забележителни успехи през годината - за приноса им в стабилното и динамично развитие на финансовите институции, и за съхраненото доверие на акционерите.

Призът "Банкер на годината" за 2018 година бе отреден на председателят на Асоциацията на търговските банки Петър Андронов – Главен изпълнителен директор и председател на УС на OББ. В края на март, г-н Андронов беше избран за втори мандат начело на банковата асоциация у нас.  

Предшественикът му на този пост - Левон Хампарцумян и Цветелина Бориславова, основен акционер и председател на Надзорния съвет на „Българско-Американската Кредитна банка“ АД, получиха награди за цялостен принос към развитието на банковия сектор.

Поредното издание на най-значимия форум в банковия сектор премина с подкрепата на ПОК „Доверие“. Церемонията се проведе на трети декември, в залата на ЧСУ Saint George, в София.

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions