TRAVEL ME - ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

Комплимент от Доверие

5%

Смолян; ул. Деспот Слав 1; тел.: 0877/ 045 458; e-mail: office@travelme.bg

Отстъпката е в сила за всички туристически услуги, които предлага "Travel ME".

"ТРАВЕЛ МИ" ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация N РК - 01 - 7559. Предлагаме пълно разнообразие от почивки, екскурзии, хотелско настаняване, самолетни билети, круизи, уикенд програми, летни и зимни ваканции в България и чужбина, екзотични пътувания навсякъде по света.


За Вашия по-успешен бизнес организираме всякакъв тип мероприятия - конференции, семинари, бизнес срещи, бизнес пътувания, тиймбилдинги, бизнес партита и др.

Имаме повече от 19 години професионален опит в туризма, както в България, така и в чужбина. Нашите партньори са фирми с доказан успех на туристическия пазар. Всичко това ни дава възможност да Ви предложим най-доброто за Вашето пътуване, където и да е по света.

Вярваме, че дългогодишният ни опит в туризма ни е научил как се предлага една туристическа услуга и какъв трябва да бъде подходът към всеки един от нашите клиенти. За нас, всеки един от Вас е специален, със собствени предпочитания и мотиви за пътуване.


Бързина, коректност и качество - това е, което ни води напред!

За да направите запитване или резервация е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната ни поща или директно в офиса ни.

Кажете ни от какво се нуждаете и ние ще Ви предложим възможно най-доброто решение, за да удовлетворим всяко едно Ваше желание.

Преди, по време и след Вашето пътуване, ние сме с Вас! 

  • Край
  • TRAVEL ME - ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ