АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК - АВТОСЕРВИЗ

Комплимент от Доверие

25 %

Сливен; бул. Бургаско шосе (срещу Лук ойл); тел.: 0887/ 101 053, 0888/ 409 328, 044/ 680 973

Ние от Автосервиз "Изток" работим в сферата на автобояджийския, автотенекеджийския бизнес повече от 20 години. С целият си опит който, сме добили през всички тези години ние искаме да дадем наи-доброто от себе си. Работим на вентилирани работни места за подготовка. Автобояджийска камера, инфрачервена късовълнова лампа за изпичане и съхнене на боята с цел бързото и качествено отремонтиране на автомобилите.

За постигане на отличен краен резултат сервизът работи с висококачествени бои, материали и лакове на водещи производители от следните марки: AkzoNobel’s Sikkens, Lesonal Basecoat, Dynacoat., NOVOL PROFESSIONAL, Spectral COLOR TECHNOLOGY, Du Pont, Roberlo, Glasurit.

Даваме гаранция за извършения от нас ремонт.

Спазваме дадените срокове.

Автосервиз "Изток" работи с наредба №24 за задължителното застраховане в България, използвана от застрахователните компании за оценяване на щети по застраховка гражданска отговорност и застраховка каско.

Автосервиз "Изток" извършва услугата ремонт на автомобили по застраховки „Гражданска отговорност“ и „Каско“ към всички компании.

Сервизът издава проформа фактура и работна карта, необходими Ви за изплащане на обезщетения при щети пред Вашия застраховател.

Автосервиз ИЗТОК предоставя на клиенти на ПОК „Доверие“ отстъпка в размер на 25 % за автобояджийски и тенекеджийски услуги, след представяне на членска карта.

https://www.facebook.com/avtoservizIztok

https://www.instagram.com/avtoserviz_iztok/?hl=bg

  • Край
  • АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК - АВТОСЕРВИЗ