ПОК „Доверие“ подкрепи церемонията по връчването на наградите "Банкер на годината"

В навечерието на Никулден, на който банкерите в България отбелязват своя професионален празник, вестник "БАНКЕРЪ" връчи, за 25-и път, своите награди "Банкер на годината".

Финансовият седмичник продължава традицията, съхранена точно четвърт век - да отличава мениджърите на онези финансови институции, които постигат най-забележителни успехи през годината - за приноса им в стабилното и динамично развитие на финансовите институции, и за съхраненото доверие на акционерите.

Призът "Банкер на годината" за 2018 година бе отреден на председателят на Асоциацията на търговските банки Петър Андронов – Главен изпълнителен директор и председател на УС на OББ. В края на март, г-н Андронов беше избран за втори мандат начело на банковата асоциация у нас.

Предшественикът му на този пост - Левон Хампарцумян и Цветелина Бориславова, основен акционер и председател на Надзорния съвет на „Българско-Американската Кредитна банка“ АД, получиха награди за цялостен принос към развитието на банковия сектор.

Поредното издание на най-значимия форум в банковия сектор премина с подкрепата на ПОК „Доверие“. Церемонията се проведе на трети декември, в залата на ЧСУ SaintGeorge, в София.