ПОК „Доверие“ подкрепя 30-то издание на „Банка на годината“

ПОК „Доверие“ подкрепя 30-то издание на церемонията по връчването на приза „Банка на годината“, организирано от Асоциация „Банка на годината“. Събитието ще се проведе на 6 юли (сряда) в Гранд хотел Милениум София.

  

Българските банкови институции ще бъдат отличени за постиженията си през 2021 г., в основните категории на класацията - Пазарен дял, Ефективност и Динамика на развитие. Награда ще бъде връчена и в специалната категория Чуждестранен банков клон. На церемонията ще стане ясен и носителят на голямата награда „Банка на годината“ за  2021 г.

  

Новото през тази година е, че Асоциацията ще връчи за първи път и награда за успешна дигитална трансформация и най-добър действащ дигитален проект. 

  

Призът “Банка на годината” и Годишните банкови награди са учредени през 1992 година. ПОК „Доверие“ е традиционен партньор на събитието, което през тази година ще започне с кратка тематична конференция за банковата система и трансформация й от държавни тип банки, в съвременни, бързо дигитализиращи се частни и главно международни финансови институции. В разговора ще се включат мениджъри на български и международни компании, обществени лидери, представители на национални бизнес организации, на държавното управление, на академичната общност, на иновативни и финтек компании.