ПОК "Доверие" подписа първия си договор за разсрочено изплащане на средства

Пенсионно-осигурителна компания "Доверие" подписа днес (02.09.2021 г.) първия си договор за разсрочено изплащане на средства на осигурен в УПФ "Доверие". Първата клиентка, на която имаме удоволствието да започнем изплащането на събраната сума в личната й партида, за избрания от нея срок, ще получава по 298 лв. в продължение на 16 месеца.

 

От сърце й пожелаваме добро здраве, много щастие и поводи за искрени усмивки, както и да се наслади по най-добрия начин на пенсията, която е заслужила с упорит труд и себеотдаване!

 

Междувременно от ПОК „Доверие“ съветваме нашите клиенти да се информират за своите права. Вярваме, че по този начин ще направят най-добрия избор за начина, по който да бъдат изплатени сумите от личните им партиди.

 

„Има няколко възможности за плащане, включително има три вида пожизнени пенсии. Човек трябва да получи съответната информация, за да се ориентира в точното си решение, кой от трите вида предпочита да започне да получава. В последните месеци много хора ни потърсиха - от тези, на които предстои да се пенсионират, информирали сме ги.

 

Но първият етап, от гледна точка на хората, е да получат достоверна и изчерпателна информация  за осигурителните си права“, заяви по-рано пред БНР Даниела Петкова, председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“.