С подкрепата на ПОК „Доверие“ стартира 10-тото издание на проекта „40 до 40“ на Дарик радио

Формата за номинации на млади, талантливи и активни българи, в социалния проект на Дарик радио „40 до 40“, вече е активна. За десети пореден път радиото ще даде трибуна и ще разкаже на широката общественост вдъхновяващите истории на хора, с принос в изкуството и култура, наука и технологии, медицина, образование, бизнес и предприемачество, социални дейности, доброволчество и др.

 

„40 до 40“ е една от най-значимите социални каузи, която ПОК „Доверие“ подкрепя, като през тази година Компанията за седми пореден път ще се включи в реализацията на проекта и ще спомогне за това да бъде открит „десетият випуск“ от млади и успешни наши съграждани, които могат да служат за модел и пример за цялото общество.

 

В случай, че познавате такива, можете да ги номинирате в срок до 17 юли в специалната номинационна форма в следните категории:

 

Изкуство и култура; Наука, технологии, изобретения; Медицина; Околна среда; Образование; Спорт; Бизнес и предприемачество; Социални дейности; Доброволчество; Правата на човека; Медии и комуникации.

 

Организаторите апелират, номинираните 40 българи до 40 години да бъдат хора с оригинални идеи, които реализират успешно и вдъхновяват. Трябва да са онези визионери, пример за успех и позитивно развитие на обществото ни. Личностите, които предлагате не трябва да са навършили 41 години до деня на номинацията. Приемат се и екипни номинации. 

 

След като бъдат приети всички номинации, жури, в чийто състав влизат професионалисти в различни сфери на бизнеса и обществения живот ще определи финалния списък на новите 40 до 40.  Всеки един от избраните в десетото издание на проекта ще бъде поканен за участие в радиопредаване от програмата на Дарик радио, където ще може да представи себе си, сферата, в която работи и постиженията, които има.

 

Част от избраните, ще запишат, специално за ПОК „Доверие“, видео, в което ще отговорят на въпроси, свързани с необходимостта от повишаване на трудово-правната, осигурителната и финансова култура на населението.

 

Видеата ще бъдат качени в YouTube канала на Компанията и разпространени в секция Новини на корпоративния сайт, както и в каналите в социалните мрежи, които ПОК „Доверие“ поддържа.