Служители на ПОК „Доверие“ се включиха в засаждането на гора в памет на Владимир Димитров-Майстора

Служители на ПОК „Доверие“ се включиха в доброволческата инициатива за засаждане на плодна гора в пернишкото село Студена. Събитието, организирано от Гората.Бг, се проведе на 27 март 2022 г. и беше посветено великия български художник Владимир Димитров – Майстора. В засаждането на гората от вишни, дюли, сливи и ябълки участваха и стотици хора от цялата страна. 

 

ПОК „Доверие“ не веднъж е изразявала съпричастността си към доброволческите акции, както и към опазването на природата. През годините беше създадена кампанията „100 000 e-mail адреса за 1000 нови дръвчета“, инициирана с цел да се намали броят на хартиените извлечения, които всяка година Компанията изпраща до своите клиенти.

  

Даването на съгласие за получаване на извлечение по електронен път позволява сигурна и гъвкава връзка с клиентите и намалява рисковете от загубване, попадане на писмото в чужди ръце, в резултат на променен или неточен адрес и други възможни проблеми при пощенската доставка. Наред с това, по този начин се намалява и употребата на хартия и мастило, което е полезно за природата и околната среда.

  

Всеки, който желае да се откаже от хартиеното извлечение, може да го направи, като посети някой от офисите на ПОК „Доверие“, в цялата страна, за да попълни необходимия анекс или договор за това. Компанията ще продължи да поощрява това усилие и ще засажда по едно дръвче или храст за всеки 100 e-mail адреса, като част от своята политика за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие.