ПОК „Доверие“ за поредна година подкрепя „40 до 40“ на Дарик радио

Стартираха номинациите в седмото издание на проекта „40 до 40“ на Дарик радио. До 10 март, всеки, който познава млади, предприемчиви и успешни българи, чиито дела могат да служат за добър обществен пример, може да направи своята номинация в създадената, от екипа на радиото, специално за целта, форма. ПОК „Доверие“ подкрепя социалната инициатива на медията за четвърта поредна година.

 

Новото през тази година е, че номинациите в проекта ще се правят в десет различни категории – изкуство; култура; наука; технологии; изобретения; корпоративна социална отговорност; медицина; околна среда; образование; спорт; бизнес и социално предприемачество. Допускат се и екипни предложения, като могат да бъдат посочвани личности, които не са навършили 41 години до датата на номинацията.

 

Жури ще определи тези, които ще влязат в престижното семейство на класацията „40 до 40“, в което вече членуват над 250 млади българи, работещи активно за по-доброто бъдеще в страната. По традиция, част от избраните ще запишат специално видео, посветено на темата за трудово-правната и осигурителна култура и за това колко е важно младите хора да не правят компромиси в това отношение, в нито един етап от своята трудова дейност.